SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Lulegymnasterna säljer idrottsrabatten

Nu säljer Lulegymnasterna idrottsrabatten igen. I höst så säljer alla våra trupp och AG-grupper rabatthäftena.

 

Info till våra aktiva:

Alla gymnaster som tränar i Arcushallen säljer 4 häften/ familj dvs har man ett barn som tränar på arcus och ett som tränar på voltarena så säljer man oavsett bara 4 häften.

Måndag 5/9 till Torsdag 8/9 så kommer vi på kansliet att dela ut häften, då vill vi att ni kommer in och hämtar ut häftena.

 

Info till övriga: 

Är ni intresserade att köpa häften av oss och inte har kontakt med någon av de aktiva, vänligen maila oss på konsliet så kan vi hjälpa er!

info@lulegymnasterna.com 

 

Här ser ni vilka rabatter vi har, häftet kostar 100kr/st 

 

Gräsroten
Stötta Lulegymnasterna som en av er favoritförening

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen i år 42 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.
Det fina är att du kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få del av pengarna. Ni kan välja att sötta upp till 3 föreningar, så välj gärna oss som en av dem som får ditt stöd!
Det kostar ingenting att vara med.

Du som valt förening/-ar i Gräsroten får automatiskt en avisering via e-post när årets fördelning är färdig.

 

STÖTTA LULEGYMNASTERNA

Sponsorhuset

Nu finns Lulegymnasterna anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Lulegymnasterna när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Lulegymnasterna pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Trisslott och stödjer Lulegymnasterna med hela 50 kr.

OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/lulegymnasterna/intro 

 
STÖD LULEGYMNASTERNA
VI ÄR EN DEL AV
SOCIALA MEDIER