SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla
Stor&Liten

Välkommen till SoL (Stor&Liten)!
Bild: Timmy Kristoffersson

Stor& Liten grupperna är till för de yngsta barnen. . Här går du på gympa tillsammans med ditt barn och deltar aktivt i verksamheten, vuxen och barn tillsammans.

På Stor och liten (SoL)tränar vi grundformer av rörelse såsom springa, gå, hoppa, åla, krypa, hänga, balansera, stödja, kasta och fånga med hjälp av redskapsbanor och rörelselekar. Det viktigaste är att alla barn ska känna rörelseglädje och trygghet i gruppen.


Stor och Liten (SoL) är till för de yngsta barnen. Under 2023 så välkomnar vi barn som är födda 2018-2020.   Vi tränar 1 timme i veckan, på Träningsvärket, Seminariegatan 16.

Här går man på gympa tillsammans med sitt barn och deltar aktivt i verksamheten, vuxen och barn tillsammans. I Stor och Liten grupperna tränar vi grundformer av rörelse som springa, gå, hoppa, åla, krypa, hänga, balansera, stödja, kasta och fånga med hjälp av redskapsbanor och rörelselekar. Det viktigaste är att alla barn ska känna rörelseglädje och trygghet i gruppen.

Till varje träning vill vi att barnen:

  • Är ombytt till gymnastikkläder
  • Har uppsatt hår
  • Har med egen vattenflaska som är märkt
  • Gärna tränar med strumpor, mockasiner eller barfota

Till varje träning vill vi att den vuxna är redo att vara med på passet och har kläder för att kunna vara aktiv med sitt barn.

 

Vi har ett fikarum i anslutning till träningslokalen, där är ni välkomna att sitta en stund efter passet och ta lite mellis antingen före eller innan ni åker hem. Lokalen öppnar ca 20 min innan träningen börjar, så ni är välkomna lite innan i börjar.

 

Tycker ni att SoL låter rätt för ert barn ber vi er att göra en anmälan via vårt bokningssystem.

 

Notera!

För er som har barn födda 2018, och som känner sig trygg med att träna utan förälder, har vi även Barngymnastikgrupper BG på vår anläggning Voltarenan. Läs gärna mer om dem på vår hemsida.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lulegymnasterna, 05/01 18:09 
 
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
STÖD LULEGYMNASTERNA
VI ÄR EN DEL AV