SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla
Truppgymnastik

Våra grupper
Flödesschemat (höger) är inspirerat och färgkodat utifrån utvecklingsmodellen från Gymnastikförbundet (vänster).

Trupp 1 (3 tim)
Gruppen Trupp 1 består av killar och tjejer 7-10 år gamla. Här tränar vi på grunderna inom truppgymnastiken.

Trupp 2a (4 tim)
Gruppen Trupp 2a består av killar och tjejer 10-14 år gamla. Trupp 2a är en träningsgrupp där fokus ligger på grundträning och individspecifik träning. Gruppen har även möjlighet att tävla på lokala tävlingar om det är någonting som efterfrågas.

Trupp 3a (6 tim)
Gruppen Trupp 3a består av killar och tjejer 13 år och äldre. Trupp 3a är en grupp för personer över 13 år som antingen vill börja träna truppgymnastik eller har tränat tidigare men inte vill tävla. Här ligger fokus på grundträning och individspecifik träning.

Trupp 2b (6 tim)
Gruppen Trupp 2b består av killar och tjejer 10-14 år gamla. Trupp 2b är den yngsta tävlingsgruppen och målet är att ställa upp på tävlingar på Regionssjuan-Regionssexan. Här ligger fokus på inlärning och utveckling av svårare övningar.

Trupp 3b (6 tim)
Gruppen Trupp 3b består av killar och tjejer 13-16 år gamla. Trupp 3b är även det en tävlingsgrupp och målet är att ställa upp på Riksfemman-Rikstrean. Här ligger fokus på inlärning och utveckling av svårare övningar.

Trupp 4 (10 tim)
Gruppen Trupp 4 består av killar och tjejer 13 år och äldre. Trupp 4 är vår elitsatsande tävlingsgrupp där målet är att ställa upp på Rikstrean-Rikstvåan. Här ligger fokus på svårighet och utveckling av mer komplexa övningar. Under hösten 2021 och våren 2022 vilar den här truppen

 
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
STÖD LULEGYMNASTERNA
VI ÄR EN DEL AV