SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Välkomna till SM, JSM och U-cupen 2021!

Vi i Lulegymnasterna är stolta att i år få anordna SM i Manlig Artistisk Gymnastik 17-19 september. All info om arrangemanget kommer läggas upp på hemsidan. 

 

Anmälan görs online på www.indta.se senast den 17 augusti. Efteranmälningar accepteras mot en avgift. Efter lottning av startordning accepteras efteranmälningar endast i mån av strykningar. 

 

 

Varmt välkomna!

Nu kan ni köpa biljetter till SM, JSM och U-cupen 17-19/9!
2021-08-18 19:24

Då vi kommer att ha begränsad kapacitet för publik på SM 18-19/9 och då vi fortfarande har pandemirestriktioner som ytterligare begränsar publiken så har vi beslutat att släppa ett begränsat antal förköpsbiljetter till tävlingarna.

 

Följ länken nedan så kommer ni till biljettförsäljningen!

 

Förköp av biljetter till SM, JSM, U-cupen 18-19/9

 

 

Då vi inte har några flotta betaltjänster i föreningen så kommer ni att få en faktura från föreningen där det framgår hur ni betalar.

 

Skulle ni inte få biljett men ändå vill se tävlingarna så kommer de att streamas på nätet.

Mer info om det kommer senare.

 

Alla biljetter kommer inte att säljas som förköp utan det kommer finnas biljetter till tävlingsdagen. Vi släpper då in publik i mån av plats.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen