SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Lulegymnasterna och Luleå friidrott sommarskola 2022

Lulegymnasternas sommargympaskola arrangeras sedan flera år tillbaka under tre veckor på sommarlovet, så även i år.

 

Nytt för i år är att vi kommer samarbeta med Luleå Friidrott och på så sätt erbjuda fullspäckade dagar där man får prova på både gymnastikens olika discipliner samt de grenar som finns inom friidrotten.

 

Veckor vi kommer att erbjuda sommargympaskola

vecka 24, måndag-torsdag 9.30-15.30 inkl lunch och fruktpaus

vecka 25, måndag-torsdag 9.30-15.30 inkl lunch och fruktpaus

vecka 31, måndag-torsdag 9.30-15.30 inkl lunch och fruktpaus

 

 Ny info!

Vi erbjuder även barn födda 2015 plats på årets sommarskola!

I år så erbjuder vi barn födda 2010-2015 plats i våra sommarskola.

 

Ett av passen under måndag-onsdag sker inne i Arcus gymnastikhall där barnen får öva på Artistisk gymnastik och Truppgymnastik medan andra passet fokuserar på friidrott och äger rum antingen i friidrottshallen eller utomhus.

Torsdagen kör vi ett parkour inne på Voltarenan och ett pass utomhus med hopprep, som ingår i gymnastikförbundets satsning hopprepskoj.

  

Ledarna
Våra ledare är själv aktiva gymnaster inom diciplinerna AG, Trupp och Parkour och Friidrott. Det kommer alltid att finnas ansvariga ledare med giltiga licenser samt minst en vuxen huvudansvarig för lägret på plats i Arcus gymnastikhall och på Voltarena.

 

Kostnad

Alla deltagare kommer får en gympapåse och vattenflaska märkt med sitt namn första dagen.

Pris 1295 kr inkl försäkning

 

Lunch

Lunchen ingår i priset och vid anmälan vill vi att ni anger eventuella kostförbehåll (allergier mfl)

 

Praktisk information

Veckan innan respektive sommargympaskola kommer de anmälda att få mer praktiskt information och riktlinjer gällande klädkod, samlingsplatser, aktuell lokal för resp dag inför sommargympaskolan. Det skickar vi till de epostadresser som ni angett i anmälan.

 

Anmälningsvillkor

Vi erbjuder alla barn som är födda 2010-2015 plats på vår sommargympaskola. Det spelar inte någon roll om ni tidigare tränar inom Lulegymnasterna eller om vi är nyfiken och vill prova på gymnastik. Alla är välkomna att anmäla sig.

Vi har satt ett minsta antal platser/vecka för genomförandet till 30st. Skulle sommargympaskolan bli inställd återbetalas hela anmälningsavgiften.

 

Bokning

Bokningen öppnar på onsdag 27 april kl 18.00.  

HÄR ÄR ANMÄLNINGSLÄNKEN

Du kan redan nu prova  för att läsa om grupperna och se att inloggningen fungerar.

Även ni som inte provat på gymnastik tidigare, är välkomna!

Vi kör efter principen först till kvarn!

 

 ........................................................................................
 

Hur man bokar: 

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din  bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

För att kunna boka in sig på de mer avancerade grupperna på Voltarena inom Trupp, KvAG och MAG, är det förkunskapskrav som bla innebär att man har gått i en grupp under vårterminen, därför kommer endast den grupp som man är behörig till att söka vara bokningsbar, övriga kommer att visa "ej bokningsbar". Är det så att någon gymnast skall byta grupp, behöver ni kontakta ledare för resp ny och gammal grupp så får de i sin tur kontakta kansliet, för att möjliggöra för bokning av gymnast i annan grupp.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@lulegymnasterna.com 

 
VI ÄR EN DEL AV
SOCIALA MEDIER