SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Välkomna till Lulegymnasterna

Lulegymnasterna är en ideell förening som erbjuder gymnastik för alla! Allt från gympasugna barn, personer med funktionsvariationer, träningsglada seniorer samt elitsatsande ungdomar inom Artistisk Gymnastik och Truppgymnastik.

Anmälan

Intresseanmälan till våra grupper inom Stor&Liten Barngymnastik Kidsgympa (KG)

Ledarintresse

Är du intresserad av
att bli ledare
i någon av våra grupper
Anmäl intresse här!

MedlemsApp

Ladda ner SportAdmins
MedlemsApp för att ta del av information från vår förening.

Vi inom Lulegymnasterna vill gärna se dig som medlem eller ledare! Är du intresserad av detta eller vill veta mer om vad detta innebär klickar du in på någon av ikonerna ovan. Är du nyfiken på vår verksamhet eller någon specifik disciplin hittar du information om detta i menyn överst på sidan.

Seniorträning med Irene Samuelsson och Moowy med Anneli Timen!
2022-05-11 09:12
Gymnastikförbundet Norr bjuder in alla som är ledare och/eller medlem i en gymnastikförening till en kostnadsfri inspirationsdag tillsammans med Irene Samuelsson, Anneli Timen och Seniorprojektet!

Plats och tider:

  • Lördag den 21 maj , kl. 09:00- 14:00, Träningsvärket i Luleå  

Passa på att anmäla dig till en fantastisk dag fylld med rörelse och tips helt kostnadsfritt!

 

Du anger i anmälan om du deltar i Luleå. Sista anmälningsdag är den 13 maj!

Mer information om schema hittar du i inbjudan eller under anmälningsidan: 

 Länk till anmälningssidan >> 

Här kan du läsa och ladda ned inbjudan som pdf>>

 

Anmälda får mer information utskickat per e-post efter sista anmälningsdag.

 

Lite mer information om föreläsningen/dagen: 

 

Några välkomnande ord, Irene Samuelsson heter jag och kommer från Nationella Gymnastikförbundet, där jag arbetar med gruppträning, vuxengymnastik,  seniorträning och med mycket föreningskontakter. Det senaste åren med mer seniorträning eftersom vi driver ett Seniorprojekt med stöd från RF(Riksidrottsförbundet). Det kommer jag att berätta mer om när vi ses. Är också Gruppträningsinstruktör sedan manna minne – men också utbildad PT, hyffsat nyligen.

 

Anneli Timen kommer att vara med och har fokus på rörelse, hon är personlig tränare och instruktör. Tränar CrossFit till vardags och brinner för att hjälpa människor att få ut något ur sin träning. Att anpassa träningen så att den känns meningsfull.

 

Mer om passen under seniordagen

 

Redskapsbana för seniorer
Det känns helt självklart att vi inom Gymnastikförbundet ska ha en red

skapsbana även för seniorer. Med hjälp av gympasalens olika redskap bygger vi upp en enkel och lite utmanande redskapsbana. Du får upp lite puls, du får öva greppförmågan, balans, hopp och smidighet. Bra för knopp och kropp och roligt att göra något annat ibland.

 

Powergympa med fokus styrka
Ett vanligt gympapass men med lite extra styrka,  och i det här passet använder vi bollar och band, för att öva snabbhet och flexibilitet med boll och styrka med hjälp av gummibanden. Ett pass där du får puls, rörlighet, styrka och balans. Ett pass som alla behöver!

 

Moowy med Anneli Timen

Hållning, gång och rörlighet. Ett pass där vi går igenom hållningen, hur ska den se ut?, hur känns en bra hållning  och varför är det viktigt med en bra hållning? Har du funderat på hur du går? Visste du att din gång påverkar din muskulatur och dina leder? Vi tittar på vad som är viktigt att tänka på och går igenom rörligheten genom stretch och rörlighetsövningar.

 

Videoföreläsning: Michail Tonkonogi Styrketräning för äldre – Senior-Power

En videoföreläsning med Michail Tonkonogi, professor i idrottsvetenskap från Högskolan i Falun som berättar om Senior Power och hur ska vi träna när vi blir äldre.

27 april kl 18:00 öppnas anmälan till årets sommarskola!
2022-04-26 11:34

Äntligen är det dags!

Onsdag kl 18.00 öppnar vi anmälan till årets sommarskola, inga förkunskaper krävs!

 

Nytt för i år är att vi kommer samarbeta med Luleå Friidrott och på så sätt erbjuda fullspäckade dagar där man får prova på både gymnastikens olika discipliner samt de grenar som finns inom friidrotten.

 

HÄR KOMMER NI TILL ANMÄLAN!

 

Här finner ni mer praktisk information på vår hemsida kring sommarskolan 2022.

 
VI ÄR EN DEL AV
SOCIALA MEDIER