SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Välkomna till Lulegymnasterna

Lulegymnasterna är en ideell förening som erbjuder gymnastik för alla! Allt från gympasugna barn, personer med funktionsvariationer, träningsglada seniorer samt elitsatsande ungdomar inom Artistisk Gymnastik och Truppgymnastik.

Anmälan

Intresseanmälan till våra grupper inom Stor&Liten Barngymnastik Kidsgympa (KG)

Ledarintresse

Är du intresserad av
att bli ledare
i någon av våra grupper
Anmäl intresse här!

MedlemsApp

Ladda ner SportAdmins
MedlemsApp för att ta del av information från vår förening.

Vi inom Lulegymnasterna vill gärna se dig som medlem eller ledare! Är du intresserad av detta eller vill veta mer om vad detta innebär klickar du in på någon av ikonerna ovan. Är du nyfiken på vår verksamhet eller någon specifik disciplin hittar du information om detta i menyn överst på sidan.

Lulegymnast till Junior-EM!!!
2022-08-04 11:53

Tidigare i veckan fick vi beskedet att vår Olof Antti är uttagen till Sveriges lag på Junior-EM i München. För Olofs del väntar nu en intensiv period med sista minuten-förberedelser och ett uppladdningsläger i Luleå kommande vecka. Avresan till München blir nästa söndag.

 

Junior-EM går samtidigt som EM i München och tävlingarna pågår 15-21/8 och kommer att streamas och delvis sändas på SVT. Håll utkik efter mer info om hur ni kan följa tävlingarna!

 

Olof är med i det svenska juniorlandslaget i manlig artistisk gymnastik och är den andra Lulegymnasten som får möjligheten att tävla JEM. Tidigare har Marcus Stenberg, numera senior, tävlat på JEM.

 

Föreningen gratulerar Olof och önskar ett stort lycka till!

Kansliet har semesterstängt
2022-07-07 21:40

Nu är sommaren här och kansliet håller stängt under perioden 18 juli tom 7 augusti.

Under denna period så kollar vi mailen sporadiskt.

 

Vi önskar er en trevlig sommar!

 

/Kansliet Lulegymnasterna 

 
VI ÄR EN DEL AV
SOCIALA MEDIER