SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Välkomna till Lulegymnasterna

Lulegymnasterna är en ideell förening som erbjuder gymnastik för alla! Allt från gympasugna barn, personer med funktionsvariationer, träningsglada seniorer samt elitsatsande ungdomar inom Artistisk Gymnastik och Truppgymnastik.

Anmälan

Intresseanmälan till våra grupper inom Stor&Liten Barngymnastik Kidsgympa (KG)

Ledarintresse

Är du intresserad av
att bli ledare
i någon av våra grupper
Anmäl intresse här!

MedlemsApp

Ladda ner SportAdmins
MedlemsApp för att ta del av information från vår förening.

Vi inom Lulegymnasterna vill gärna se dig som medlem eller ledare! Är du intresserad av detta eller vill veta mer om vad detta innebär klickar du in på någon av ikonerna ovan. Är du nyfiken på vår verksamhet eller någon specifik disciplin hittar du information om detta i menyn överst på sidan.

Stadium onsdag 17-19
2022-09-06 14:57

Hej, på onsdag kommer att stadium endast vara på arcus i fikarummet mellan klockan 17:00 och 19:00. 

De har med sig storlekar från våran kollektion av föreningskläder för er att testa, vi har även en säljare på plats för att hjälpa er och svara på frågor.

 

Vi bifogar även information om erbjudande om 25% rabatt på träningskläder (gäller inte föreningskläderna) erbjudandet gäller från 1 september till 15 november. 

 

Rabattkoden är: KLUBBGYMNASTIKFW22

2022-08-30 16:13
 
STÖD LULEGYMNASTERNA
VI ÄR EN DEL AV
SOCIALA MEDIER