SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lulegymnasterna
Gymnastik för alla

Sponsorhuset

Nu finns Lulegymnasterna anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Lulegymnasterna när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Lulegymnasterna pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Trisslott och stödjer Lulegymnasterna med hela 50 kr.

OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/lulegymnasterna/intro 

Gräsroten
Stötta Lulegymnasterna som en av er favoritförening

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen i år 42 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.
Det fina är att du kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få del av pengarna. Ni kan välja att sötta upp till 3 föreningar, så välj gärna oss som en av dem som får ditt stöd!
Det kostar ingenting att vara med.

Du som valt förening/-ar i Gräsroten får automatiskt en avisering via e-post när årets fördelning är färdig.

 

STÖTTA LULEGYMNASTERNA

 
SOCIALA MEDIER
SPONSORER
STÖD LULEGYMNASTERNA
VI ÄR EN DEL AV